om mig

Min story

Under hela min uppväxt på den bohuslänska kusten älskade jag våren och sommaren. Men under den andra delen av året längtade jag också ständigt efter snö, kyla och skidåkning. Numera har jag sedan slutet av 90-talet hittat den bästa kombinationen. Jag bor och arbetar i Sälen större delen av året, men spenderar somrarna på västkusten. 
På så sätt får jag ut det bästa och det mesta av tillvaron.

Intresset för fotografering har funnits med mig sedan tonåren, men det är först på senare tid som jag tagit intresset på allvar.

Det har varit mycket lärande genom ”trial and error” som kan kännas frustrerande ibland. Så för att komma vidare har jag det senaste året lagt mycket tid på olika kurser. Den sista kursen som avslutades i dec. 2020 var en fantastiskt utvecklande djupdykning i landskapsfotografering med en suverän coach, Tim Shields från Kanada. Hoppas det syns i mina bilder. Två citat jag tog med mig från denna kurs hoppas jag ska ge både mig och dig möjligheten att ständigt bli bättre.

– ”You don’t know what you don’t know”
Ett bra uttryck för att ständigt söka ny kunskap och att alltid pröva den kunskap man redan har.

-”Only perfect practice, makes perfect”
Att bara träna spelar ju ingen större roll om man inte tränar på rätt sätt och på rätt saker.

samarbeten

Mountain Soul
Yogastudio

I yogastudion på Högfjällshotellet sitter det en fototapet som jag fått äran att leverera dit. Ett hedersamt uppdrag. Du kan klicka här för att komma till Malins hemsida.

SCA Stugby i Sälen

Återigen ett ärofyllt uppdrag. Jag är rysligt tacksam för att SCA valde mig som leverantör när de renoverade fjällstugorna de har för personalen. 12 bilder levererades i december 2019.

Mountain Soul Café

Mountain Soul har även ett café. Både där och i yogastudion kan du hitta flera av mina bilder. Det går bra att bara titta på dem, men möjligheten att köpa en att ta med sig hem direkt finns också. Och en massa god och nyttig fika också förstås.