nordiskt vinterljus

Nordic light

En promenad vid Hemfjällstangen en kall eftermiddag i januari. Den här eftermiddagen var det ett makalöst vackert ljus. Jag tänker ofta när jag är ute och fotar att jag är så tacksam för min hobby. Utan den skulle jag missa en massa vackra stunder.

Postcard living

Ibland känns det som att man lever i en vykortsvärld. Det här var ett sådant tillfälle. En kall skotertur över Hem-, Mellan- och Storfjället. Temperaturen dök fort när solen gick ner. Jag trodde nästan att jag skulle förfrysa fingrarna när bilden togs. Men på något sätt var det ändå värt det.

Ljusrosa januaridrömmar

Efter ovanstående bild var tagen fortsatte jag ner mot Sälens by. Tack vare värme i skoterhandtagen fick kameran åka upp en gång till innan jag åkte ner i dalgången. Mot nordost blir himlen lite extra spektakulär då solen gått ner. Den mörkblå himlen mot det rosa bandet strax ovanför horisonten dessa kalla dagar är så läckert. 

Pink tracks

Ett snöoväder drar in från nordväst samtidigt som solen går ner och färgar himlen rosa. En tur på skidor från Hemfjällstangen borde alla Sälenbesökare prova på. Ett härligt sätt att komma rätt ut på fjället.